Kosten

De kosten van een behandelcontact worden per uur berekend. Een intake gesprek kost €96,- en een behandelcontact €96,- .

Na het intake gesprek wordt samen gekeken of een behandeltraject kan worden gestart. Vaak zal de eerste behandelperiode een periode zijn van drie weken waarin er per week een behandelcontact wordt afgesproken. Dit om een snelle start te maken met de behandeling en om te komen tot een behandelovereenkomst. Binnen de behandelovereenkomst worden de behandeldoelen geformuleerd en wordt per behandelperiode een tijdsduur afgesproken, een evaluatie en een vervolg. Gemiddeld zal een behandelperiode bestaan uit 8 contacten waarin er één keer per twee weken een behandelcontact zal zijn. De duur van een gehele behandeling wordt individueel bepaald.

Vergoedingen:

De kosten van een psychomotorische therapie behandeling worden door verschillende ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van uw ziektekostenverzekeraar en de vorm van uw verzekering (aanvullende pakketten). Informatie hierover treft u hier aan of neem hiervoor contact op met uw verzekeraar. Indien u contact opneemt met uw zorgverzekeraar vermeld dan altijd dat uw therapeut is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Meerdere verzekeraars vergoeden namelijk alleen indien uw therapeut voldoet aan de kwaliteitseisen die door de beroepsvereniging gesteld zijn.
U kunt tevens informatie vinden op de website www.vaktherapie.nl onder; over vaktherapie/ veel gestelde vragen/ cliënten.

Mijn beroepsgegevens:

Inge van Driel
Psychomotorisch therapeute
Geregistreerd Senior lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT, lidnummer 2656)
Senior Vaktherapeut Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB)
Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB ) nummer 10100026
KvK nummer: 08194711
AGB-code: 90-038854
AGB praktijk: 90-(0)17360
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Algemene voorwaarden:

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

© Copyright - PMT Praktijk Apeldoorn